torsdag 8 maj 2014

OPI, My boyfriend scales walls

Jag hade ett lack som bas till de där Stormtroopersarna jag kletade på i söndags, nämligen ett sådant där lack som jag har velat ha jättelänge innan jag väl köpte det. My boyfriend scales walls har några år på nacken och eftersom jag har någon sorts dille på att införliva lack som är vita-men-ändå-inte i samlingen så var det ett måste för mig att köpa det här. Till sist. Äntligen.


Ja, jo. Det ser kanske ganska så kritvitt ut på mina bilder men det är det inte utan det drar en liten liten liten aning åt grått. Mjukt och fantastiskt vackert om man gillar den här typen av nyanser.


Sedan är det ju som det är med vita lack (och pastell-lack) - de är kanske inte alltid hundra procent roliga att måla med. My boyfriend scales walls tillhör tyärr den lite besvärligare skalan och det var randigt och ojämnt ganska länge, jag har för mig att det här är tre lager. Det torkar snabbt dock särskilt om man slabbar på lite Seche vite.


Man skulle ju kunna tro att jag har hällt upp lite minimjölk i det här tjusiga glaset, men det har jag inte. Samma dag som jag målade på My boyfriend scales walls släppte nämligen min kompis och hans kollega sina absinter på Systembolaget. Ni kanske har hört talas om dem eftersom det talas vitt om att Svensk Absints gröna absint, Grön Opal, har den högsta alkholhalten någonsin i Systembolagets sortiment med 72 volymprocent. Det här är dock den vita absinten, Vit Opal, som "bara" har 56 volymprocent. Nota bene att man inte någonsin på några villkor ska dricka absint rent, den ska spädas med vatten - som jag gjort här. Det är därför den ser ut som mjölk. Goda var de i varje fall båda två.

Betyg 4/5

6 kommentarer:

 1. It does look slightly grey actually. I've never tried it but I've tried Alpine Snow and the formula for a white was just perfect :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's a teeny bit grey, a very sogt nuance. I really love it!

   Radera
 2. Blir sugen på att köpa denna. Har länge funderat på det men från tanke till handling är det visst ång väg! ;P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att det inte bara är jag som väntar och väntar och väntar... :D

   Radera
 3. Jag är rysligt svag för vita nagellack, men kan dock inte bära upp dom på ett bra sätt. Mina händer ser ut som händerna på en döing.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår dilemmat. Det är därför jag försöker hitta lack som inte är helt vita utan bara nästan hela vägen. Det blir lite mjukare då. Tycker jag.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!