söndag 4 maj 2014

Nailart Sunday: TK-421

Som det kan slumpa sig! Idag är det internationella Star Wars-dagen på grund av ordvitsen "May the fourth (force) be with you". Och så hade jag redan vita (eller ja - nästan vita) naglar i form av My boyfriend scales walls från OPI som jag egentligen tänkt blogga om idag. Och sedan råkade jag se en tutorial på You Tube på Stromtrooper-naglar och resen är, som det heter, historia.


Jag är ganska kass på nailart och äger endast en dottingtool (tack vara dagens värdinna Lela) så det här är kladdigt och kanske inte så snyggt, men roligt. Bäst Stormtrooper fick jag till på mitt första försök som är det som syns på långfingernageln i mitten.

Använda lack till denna manikyr är OPI My boyfriend scales walls som grund och de svarta detaljerna är gjorda med Nox Twilight Black tie.


Att dagens inlägg är döpt till TK-421 beror på att älskade maken beordrade det. Stormtroopers är kloner försedda med nummer i stället för namn, och TK-421 är den Stormtrooper Han Solo stjäl dräkten av så att han ska kunna promenera omkring på Dödsstjärnan. Att han "heter" just så får vi veta när någon ropar på honom med anropet: "TK-421. Why aren't you at your post?"


Det görs ju parodier på Star Wars till höger och vänster också, och en av dessa blev dagens matchning på grund av att jag hittade en Stormtrooper på omslaget. Robot Chicken är den inte minsta lilla rumsrena Star Wars-versionen som älskade maken garvar läppen av sig åt ibland. Den finns i tre delar som avhandlar de tre originalfilmerna. Är man ett fan så låtsas man gärna om som att Episod 1 - 3 inte existerar...


Den (väldigt mycket snyggare) tutorial jag inspirerades av. Darth Vader är lärare...

10 kommentarer:

 1. Åh vilka roliga naglar! Är lite av en nörd när det gäller Star Wars, Star Trek och allt sådant!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är kanske inte bara lite nörd när det gäller vissa av ovan nämnda...

   Radera
 2. Helt perfekta naglar, dagen till ära! May the 4th be with you!

  SvaraRadera
 3. I'm not a fan of Star Wars *gasp* I do like Star Trek lol. But I do like this nail art and I did understand who they were lol!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Actually I prefer Star Trek, hence my online name Mrs Data as I really LOVE Data from TNG. :)

   Radera
 4. vet inte om jag sett nåt av Star wars faktiskt, generationsklyftan maybe:)
  Men kul manikyr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se det som så här - du har något att se fram emot. Men du kan strunta i prequelfilmerna... :)

   Radera
 5. Hur snygga naglar som helst - ska testa själv nån gång. Men något helt annat. Jag tror att Space Janitors (http://www.spacejanitors.com/) skulle vara något för er.Kolla in den...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskade maken, som är husets Star Wars-fantast, blev väldigt glad, kan man väl säga. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!