Sidor

torsdag 29 maj 2014

IsaDora, Flip flop

Igår var det älskade makens 40-årsdag, och bara för det fick han bestämma vilket nagellack jag skulle pryda naglarna med. "Ta det där rosa," sa han så jag tog det där rosa.


Flip flop har inte riktigt den färg som mina bilder påstår. Man kan väl säga som så att kameran fick lite spunk och tyckte det var någon fjösig dämpad rosa nyans, men Flip flop lyser ganska bra. Det är inte direkt en neon, men tendenserna finns där. Inte den typiskt neonrosa färgen utan några snäpp mildare i tonen. Och snyggt.


Så blev jag återigen påmind om varför jag inte tycker om IsaDoras galet breda penslar. Fick färg över hela fingrarna kändes det som. I övrigt var det trevligt att lacka med, två lager täckte bra på mina (numera) ganska korta naglar. Blankt och fint och torkar snabbt under lite Seche vite.


Så klart svårt att matcha sådana där lite mer knalliga nyanser. Som tur är har jag en god vän som tycker om att lägga pärlplattor och hon har gjort den här Mario-svampen till mig som tycker passar bra. Och nej - det finns inga rosa svampar i spelet, så den här är specialgjord bara till mig. En 1 up med lite extra kärlek, tycker jag om att inbilla mig.

Betyg 3/5