Sidor

måndag 12 maj 2014

China glaze, Agro

I avdelningen lack-jag-inte-förstår-varför-jag-inte-köpte-dem-redan-när-de-kom har turen så kommit till Agro som var med i China glaze Hunger games-kollektion som kom våren 2012. Två år tog det alltså för mig att inse att jag behövde det.


Mörkt olivgrönt med guldskimmer är det självklart att jag behöver i mitt liv min samling. Och det här har den där prefekt murriga gröna nyansen som jag förknippar med vissa barndomsminnen, filmen "Cabaret", mossig skogsmark en solig sommardag och allmän underbarhet (jo, det är ett ord).


Lackat med två lite flödiga lager, torktid snabb som attan. Vacker och fantastisk på alla sätt och vis. Det här blir en fullpoängare.


Glömde jag säga att man kunde tycka det var avokadoskalsgrönt också? Det är avokadoskalsgrönt. Med guldskimmer. Josåatte...

Betyg 5/5

PS. Min andra blogg, den jag skriver på nästan varje dag (eller varje dag i lite mer än ett år nu) firar sin 5-årsdag just nu med en utlottning av min kära vän Pernys debutroman, "Alvhilda - Uppvaknandet". Så klicka in er och ta chansen att få lite hängmattelitteratur. Ni har till söndag på er.