Sidor

torsdag 3 april 2014

Pahlish, Crimson - Eleven - Delight - Petrichor

Jag förstår inte alls namnet på det här lacket - Crimson, Eleven, Delight, Petrichor - men det beror säkert på att jag inte tittat så värst mycket på senaste säsongen av Doctor Who. Jag har nämligen tröttnat lite och tyckt att många avsnitt varit ganska dåliga och ja... Så kan det bli.
Det här är alltså ännu ett i raden av Pahlish Doctor Who-kollektion och hade det här inte tillhört den kollektionen så hade jag hoppat över det. 


Jordgubbsglassfärgat med glitter i orange, neonrosa och magenta. Största problemet var att jag inte fick upp de stora glittren hur mycket jag än skakade och fiskade, och då faller hela grejen med det här lacket känner jag. Resultatet blev nästan lite som de där fågeläggslacken som var så poppis för ett tag sedan, och det kan ju vara fint det med, men det är ju inte det som är meningen i det här fallet.
Min misstanke är att det är något knas med basen som gör att glittren sjunker undan alldeles för snabbt. De ligger liksom klistrade i botten och på flaskans väggar och har inte alls lust att beblanda sig med övriga invånare i flaskan. Synd.


Det här är tre lager av lacket (vilket betyder att jag sammanlagt målade 30 lager utan att få upp de stora glittren). Det torkar fort och sådär, men jag känner ändå att i det här fallet var det mycket skrik för lite ull. Jag är ganska oimponerad alltså.


De matchade fint mot mitt senaste par pyjamasbyxor i varje fall. Jag har just nu dille på pyjamasbyxor. Bästa sov/mysplagget har jag märkt.

Betyg 1/5 Hade jag fått upp glitter som jag ville hade betyget varit 2/5. Jag är inte så förtjust helt enkelt.