torsdag 3 april 2014

Pahlish, Crimson - Eleven - Delight - Petrichor

Jag förstår inte alls namnet på det här lacket - Crimson, Eleven, Delight, Petrichor - men det beror säkert på att jag inte tittat så värst mycket på senaste säsongen av Doctor Who. Jag har nämligen tröttnat lite och tyckt att många avsnitt varit ganska dåliga och ja... Så kan det bli.
Det här är alltså ännu ett i raden av Pahlish Doctor Who-kollektion och hade det här inte tillhört den kollektionen så hade jag hoppat över det. 


Jordgubbsglassfärgat med glitter i orange, neonrosa och magenta. Största problemet var att jag inte fick upp de stora glittren hur mycket jag än skakade och fiskade, och då faller hela grejen med det här lacket känner jag. Resultatet blev nästan lite som de där fågeläggslacken som var så poppis för ett tag sedan, och det kan ju vara fint det med, men det är ju inte det som är meningen i det här fallet.
Min misstanke är att det är något knas med basen som gör att glittren sjunker undan alldeles för snabbt. De ligger liksom klistrade i botten och på flaskans väggar och har inte alls lust att beblanda sig med övriga invånare i flaskan. Synd.


Det här är tre lager av lacket (vilket betyder att jag sammanlagt målade 30 lager utan att få upp de stora glittren). Det torkar fort och sådär, men jag känner ändå att i det här fallet var det mycket skrik för lite ull. Jag är ganska oimponerad alltså.


De matchade fint mot mitt senaste par pyjamasbyxor i varje fall. Jag har just nu dille på pyjamasbyxor. Bästa sov/mysplagget har jag märkt.

Betyg 1/5 Hade jag fått upp glitter som jag ville hade betyget varit 2/5. Jag är inte så förtjust helt enkelt.

8 kommentarer:

 1. Jag hade nog gillat det mycket mer utan glittret :) Det är ju trots allt en fin rosa färg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var det något jag gillade med det här så var det just glittret. :)
   Om det inte vore för att jag vill hålla kollektionen komplett hade jag struntat i det här, ärligt talat. Inte alls min stil.

   Radera
 2. Synd på glittret för det hade spejsat upp det hela. Men läcker färgkombo på pyjamasbraxerna!

  SvaraRadera
 3. Lacket var lite Barbie-rosa för min smak, men avsnittet det referar till är ett av de bästa med 11. Det kommer från The Doctors Wife, skrivet av Neil Gaiman, som är ett helt stand-alone och väldigt bra avsnitt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer nog dit så småningom. Har bara inte Doctor Who-lust just nu. Inte älskade maken heller, så det har hamnat på is lite. Jag har dock förstått att en del avsnitt är galet bra i den här säsongen så lite nyfiken är jag. Det var det där avsnittet med dinosaurier på ett rymdskepp som fick mig att vilja pausa så...

   Radera
 4. Noooo! Jag hade ju sett fram emot att testa det här på grund av de illiga stora glittrena. Och det är i säsong 7 som namnet på det här lacket dyker upp. Jag håller däremot med om att säsong 7 inte är så värst imponerande. Sedan kommer jag i och för sig alltid att jämföra alla doktorer med David Tennant och det blir inte lätt att slå honom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skaka väl och fiska, fiska, fiska. Eller så har du en bättre batch än vad jag har. Håller vi tummarna för.

   David Tennant är bästa Doktorn - så är det bara. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!