torsdag 17 april 2014

Pahlish, Bad wolf

Doctor Who-lack igen, och det här hade jag absolut köpt även om det inte varit med i Doctor Who-kollektionen för jag tycker det är supersnyggt faktiskt.


Bad wolf är en stor grej i säsong 1 av rebooten av Doctor Who, och det här lacket har inspirerats av Rose Tyler och hennes förvandling (som i slutändan leder till att Doktorn regenererar).
Det är ett mullvadsbeige lack med skimmer i rosa och guld och jag är så förbaskat ledsen över att det rosa inte fastnade på mina bilder för det gör verkligen det här lacket extraoridnärt snyggt. På riktigt såg jag det rosa skimret bra mycket mer än det guldiga, men min kamera tyckte tydligen precis tvärtom. Skit också.


Jag tror det var tre lager. Tror, men är inte säker. Det kan ha varit två med andra ord. Det var i vaje fall lätt att lacka med och torkade snabbt.
Jag har köpt mina Pahlish direkt från Big Cartel-shoppen, men de finns att få från Edgy polish också om man vill ha snabbare leverans, och leveransen från Edgy är verkligen helt galet snabb. Man hinner knappt blinka en gång innan de finns i brevlådan.


Matcha ett sådant här lack visade sig vara riktigt svårt. Så till sist plockade jag fram min favoritsjal, direktimport från Indien, bara för att den är snygg liksom.

Betyg 4/5

2 kommentarer:

  1. Passade dig väldigt bra och nog tycker jag mig se aningens rosa skimmer på bilderna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aningens? Bra! Men på riktigt var det MASSOR! :)

      Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!