söndag 20 april 2014

OPI, Love. Angel. Music. Baby.

Man kan ju tro att jag bara har Pahlish och OPI att visa numera, och det är en sanning med modifikation. Visst har jag andra märken i otestade lådan, men när det är dags att välja lack är det lätt att välja det man nyligen skaffat sig och så får de där dammsamlarna samla damm ett tag till. Och sist jag köpte lack så var det just Pahlish och OPI jag köpte så... Ja. Nästa gång jag lackar kanske det blir något annat. (Vem försöker jag lura?)


Love. Angel. Music. Baby. eller L.A.M.B. är så klart ett av lacken från Gwen Stefani-kollektionen och dessutom namnet på hennes klädmärke. Blekt guldfärgar med ännu ljusare skimmer. Sobert och lite elegant, men kanske inte toppen till mina händer. Who cares?


Det här är ett av satinlacken i kollektionen och ska således inte bäras med topplack. Nu ville jag så klart testa med topplack ändå, eftersom jag är lite busig. Syns det någon skillnad? Nej, det gör ju inte det. Och när det kommer till satinfinish så påverkar inte topplacken torktiden vidare värst heller, eftersom matta lack ofta torkar toksnabbt ändå.
Det här är två lager av L.A.M.B. och det fick faktiskt sitta kvar i flera dagar. Lite oväntat kanske eftersom jag inte direkt hjulade av förtjusning.


Ett litet flygplan som Chilipojken fick i doppresent fick bli matchningsobjekt den här gången.

Betyg 3/5

6 kommentarer:

 1. Ser jättefint ut :) Måste plocka fram mitt snart :)

  SvaraRadera
 2. Det är ett riktigt trevligt lack, min favorit i kollektionen faktiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har bara satinlacken, och då föredrog jag det svarta. Mest för att det blev skillnad med topplack, men också för att det passade min hudton bättre. Blev lite hummerhand av den här guldnyansen.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!