Sidor

söndag 27 april 2014

Nailart Sunday: My cousin... Miguel

Hej, jag kallas Mrs Data och jag är en tv-nörd. Så när Lela bestämde veckans nailart-tema och det var randigt så såg jag äntligen till att få tummen ur och målade den nailart jag funderat på ett tag. Som alltså har med tv att göra - närmare bestämt min senaste besatthet "Teen wolf".


Orange och blå är denna manikyr och jag orkade göra hela tre naglar randiga - hurra för mig! Det orangea är Papaya punch från China glaze och det blå är Cult look från Fnug. Allra helst hade jag velat ha det blå lacket några nyanser ljusare, men trots att jag har 10.000 blå lack i samlingen (känns det som) så hittade jag inte ett enda med den nyans jag ville ha. Man tager vad haver i lådorna, helt enkelt.


Det är två lager av vardera färg och jag använde mig av metoden tejpmanikyr. Jag hade inte hunnit få min stripingtape än (kanske beror på att jag beställde den i morse) så jag använde mig av den besvärliga metoden att klippa till lagom tjocka remsor av vanlig tejp. Som var superkladdig och nästan sabbade det jobb jag hade lagt ner, men det är en annan femma.


Och så matchar jag med min inspiration. Inte det lättaste att få till en bra bild av Derek Hale iförd Stiles orange- och blårandiga tröja. Han fick vara skrivbordsbild en liten stund. Scenen den här tröjan är med i, i cirka 10 sekunder, är en rätt så välkänd scen om man liksom jag är galen i "Teen wolf". Den är ungefär hur rolig som helst, tycker jag.


Inte bästa bildkvalitéten, men det får duga.