fredag 25 april 2014

HoloFredag: Pahlish, Raggedy man, goodnight

Jag hade fel. Jag trodde det var två hololack i Pahlish Doctor Who-kollektion, men jag hittade ett till i form av Raggedy man, goodnight. Vem vet - jag kanske hittar fler holosar undangömda i otestade lådan, annars blir det här min sista medverkan i holofredag på ett tag. Kolla in fler regnbågsskönheter hos Skimmerskuggan vettja!


Inte för att jag har sett avsnittet än, men jag råkar veta att det här lacket syftar till avsnittet "The angels take Manhattan", och raggedy man är något Amy Pond kallar Doktorn. Och det här är avsnittet Amy och Rory tar farväl så... Jag kan gissa att jag kommer behöva näsdukar när jag väl ser det.
Raggedy man, goodnight således. Vad har det här för färg egentligen? Grafitgrått ligger väl närmast till hands, men det skiftar över i både brunt och lila så man blir riktigt förvirrad. Man jag kör på grått. Tror jag. Och ser ni holospraket? Så vackert så vackert så vackert så.


Tre lager av lacket för basfärgen är inte superduperpigmenterad. Det torkar dock fort och är väldigt tjusigt så det gör inget att man kanske får jobba lite med det tycker jag.


På fredagar får man dricka absint, så jag matchar med en absintflaska idag (och för att jag inte kom på något annat att matcha med). L'Entêté är en grön och god absint som doftar mycket anis när det louchar, som brödkrydda nästan.

Betyg 5/5

7 kommentarer:

 1. Väldigt fint lack. Det ser brungrått ut för mina ögon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Någon variant på grått är det, det är det enda jag är säker på. :)

   Radera
 2. Vackert lack! Och Amy och Rory är mina favoritkompanjoner till Doktorn. Jag har sett avsnittet ifråga och lite näsduksvarning är det nog...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag råkar ju tycka att Amy och Rory är de bästa companions Doktorn har haft (hittills) och jag är blödig som få, så jag tar fram näsdukarna så att jag är beredd.

   Radera
  2. *åkar OCKSÅ tycka att... Ibland tappar man ord tydligen. :)

   Radera
 3. Vilket fint lack! Jag gillar färgen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mysko färg, men jättesnygg.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!