fredag 4 april 2014

Holofredag: Pahlish, My bespoke psychopath

Tänka sig att jag lyckas vara med på holofredag den här veckan också. Så har jag en riktig skönhet på naglarna också, ett sådant där lack som får mig att pipa lite av förtjusning.


Jag fortsätter med Pahlish Doctor Who-kollektion och nu har turen kommit till det andra holografiska i kollektionen, My bespoke psychopath. Riktigt mörkt lila som skiftar över i blått och som är lite svärtat i kanterna. Jag tänkte på sådant där bläck man kan  köpa i flaska, eller som finns i patronerna till min reservoarpenna. Och som om inte det vore vackert nog så är det holografiskt som sjutton anåda också. Snudd på att det blir linjärt, men inte riktigt hela vägen hem för det.


Hade turen att hitta lite kvällssol vid öppna spisen igen så ni får verkligen se det här lacket från sin vackraste sida.
Det här är två lager. Lacket är lite fluffigt och det finns en liten tendens till holosjuka men det funkar fint att lacka med om man bara kan lugna sig lite och låta lacket torka till lite innan man målar på nästa lager, och det här torkar så pass fort att man orkar vänta på det. Det torkar aningen matt men det avhjälps lätt med lite blankt topplack.


Bara för att bevisa att jag verkligen tittar på senaste säsongen av Doctor Who (bara inte just nu) så väljer jag att matcha med den senaste boxen fastän att den är röd. Sista säsongen med Matt Smith som Doktorn, ny i den rollen är Peter Capaldi - nummer 12 i ordningen.

Betyg 5/5 inte så överraskande antar jag.

14 kommentarer:

 1. Mycket vackert och vad härligt med lite kvällssol:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har varit rätt soligt här i Närke ett tag nu. Lovely! :)

   Radera
 2. Jättevackert lack! Jag blev lite sugen på det, faktiskt! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är inte dumt på något sätt alls. :)

   Radera
 3. Håller med Lela, superfint lack och härligt med solen!

  SvaraRadera
 4. Det här gillade jag! Och solen är verkligen välbehövlig nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jajamen - det behövs lite d-vitamin här. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!