Sidor

söndag 30 mars 2014

Pahlish, Forest of the dead

Mer Doctor Who-lack kommer här. Om ni undrar utspelar sig avsnittet med Forest of the dead i ett bibliotek. Finurla på den ni.


Bibliotek är fulla med böcker och böcker trycks på papper som kommer från trä och träd och träd växer i skogen. Det här är alltså ett skogsgrönt lack med guldskimmer i. Jag tänker på sådant där solljus som silas mellan trädkronor och lyser på mossan i en tjock skog. Och jag tycker det här är jättevackert.


Två lager av lacket och så Seche vite på det. Fast det kan ha varit tre lager. Som att jag minns det liksom.


Något annat som växer, förutom träd, är den här chilin som Lilla E drivit upp från frön hon pillade ut ur en köpt-på-Ica-chili. Hon har definitivt inte ärvt sina gröna fingrar från mig, för då hade den varit död för länge sedan.

Betyg 4/5

Jag har finurlat lite själv förresten, på varför det är sådär att jag just nu känner mig ganska likgiltig för nagellack. Och jag tror att det faktiskt kan vara så enkelt som att jag tycker att det som släpps just nu är ganska så ospännande. Jag fullkomligen avskyr texturlack och det spottar ju varenda märke ur sig som om det vore det bästa som hänt sedan skivat bröd. Jag tycker de är apfula, om jag ska vara ärlig, och när det är det som det kommer mest av hela jämra tiden så blir det inte roligt. Andra saker i nagellack som jag inte är förtjust i och som det kommer mycket av just nu är matta lack och strängglitter.
Det kan alltså vara så enkelt som att jag inte gillar det som släpps, det är ointressant för mig och då känns hela grejen med nagellack ointressant. Kanske. Eventuellt.