Sidor

onsdag 12 mars 2014

Orly, Purple poodle

Det är konstigt det där. Ibland vill man ha en hel kollektion med lack, som jag ville med Surreal fall från Orly, och så slutar det med att jag bara skaffar ett enda av dem, nämligen dagens bidrag Purple poodle. Och visst det är fint och så, men lite kan jag känna att jag kanske redan har något liknande i samlingen så att det kanske var a wee bit onödigt, om vi nu ska ta det på svengelska.


Magenta med blått mikroglitter skulle jag vilja säga att det är. Så där lila så att det är precis på gränsen till att bli ceriserosa. Med det blå glittret blir det lite mer blålila, men att det är glitter syns inte riktigt lika tydligt som på mina bilder. Det blir inte det iridicerande eller kromatiska effekten det skulle kunna bli, men det ger en liten extra dimension.


Minns jag inte helt uppåt väggarna fel så är det här tre lager, det kan vara två men det tvivlar jag på för basen var... inte skir, men med en viss transperans. Det behöves inga onormala mängder topplack för att få det slätt, och med det lager Seche vite jag hade på blev det både torrt fort och helt slätt.


Fin orkidé passar bra att matcha med.

Betyg 3/5