Sidor

fredag 14 mars 2014

Holofredag: Glitter gal, Transfusion

Sak jag inte gillade med Transfusion - det missfärgade mina naglar.
Sak jag gillar med Transfusion - allt annat.


Knalligt lila med scattered holo, det kan nästan bilda holoflamma men kommer inte riktigt hela vägen. Snudd på. Det finns dock en sak jag blir lite förvirrad av gällande det här lacket och det är namnet. För när jag hör ordet transfusion så tänker jag på blodtransfusion, men det kanske är någon annan typ av överföring och förening som avses? I annat fall vill jag påstå att blod är rött och det är ju inte det här, om man bortser från att de röda brytningarna i det här holot var de som syntes tydligast, ihop med de blå.


Det här är två lager och det duger fast det hade inte skadat med ett tredje. Jag upptäckte någon lite småkal fläck på en och annan nagel, men det var ingenting som störde jättemycket mitt i allt sprakande. I övrigt tyckte jag det var lättlackat och kladdet står jag för själv.
Det är kanske en aning neonpigment i det här för det torkade till lite matt och tråkigt, men det avhjälps enkelt med lite blankt topplack så att det kan få komma till sin rätt ordentligt.


På riktigt har den där pärlan samma färg som lacket, men det låtsades inte min kamera om. Det här är ett par av mina favoritörhängen, men de är tunga som fasiken så jag bär dem inte jätteofta eller jättelänge. De avbildar ett Horusöga och jag gillar den här symbolen så mycket att jag har tatuerat in den på ryggen.

Betyg 5/5

Spana in fler holskönheter hos holofredagens mamma Skimmerskuggan.

Jag sa ju att jag hade den på ryggen...