fredag 14 mars 2014

Holofredag: Glitter gal, Transfusion

Sak jag inte gillade med Transfusion - det missfärgade mina naglar.
Sak jag gillar med Transfusion - allt annat.


Knalligt lila med scattered holo, det kan nästan bilda holoflamma men kommer inte riktigt hela vägen. Snudd på. Det finns dock en sak jag blir lite förvirrad av gällande det här lacket och det är namnet. För när jag hör ordet transfusion så tänker jag på blodtransfusion, men det kanske är någon annan typ av överföring och förening som avses? I annat fall vill jag påstå att blod är rött och det är ju inte det här, om man bortser från att de röda brytningarna i det här holot var de som syntes tydligast, ihop med de blå.


Det här är två lager och det duger fast det hade inte skadat med ett tredje. Jag upptäckte någon lite småkal fläck på en och annan nagel, men det var ingenting som störde jättemycket mitt i allt sprakande. I övrigt tyckte jag det var lättlackat och kladdet står jag för själv.
Det är kanske en aning neonpigment i det här för det torkade till lite matt och tråkigt, men det avhjälps enkelt med lite blankt topplack så att det kan få komma till sin rätt ordentligt.


På riktigt har den där pärlan samma färg som lacket, men det låtsades inte min kamera om. Det här är ett par av mina favoritörhängen, men de är tunga som fasiken så jag bär dem inte jätteofta eller jättelänge. De avbildar ett Horusöga och jag gillar den här symbolen så mycket att jag har tatuerat in den på ryggen.

Betyg 5/5

Spana in fler holskönheter hos holofredagens mamma Skimmerskuggan.

Jag sa ju att jag hade den på ryggen...

14 kommentarer:

 1. Synd på missfärgningen, men skitsnyggt lack och cool tatuering! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Suger särskilt i mig att du gillar tatueringen. Den är ju lite mer permanent än en missfärgning om man säger som så. :)

   Radera
 2. Snyggt lack och fina örhängen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja GUD så jag älskar de där örhängena. Brukar stå och bara titta på dem ibland för att jag gillar dem så mycket.

   Radera
 3. Håller med Sminkan.. & snygg tatuering.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men den hade du väl sett förut? Eller? :)

   Radera
  2. Ja jag har sett den förut men den är snygg!!

   Radera
 4. Jättevackert lack, synd bara på missfärgningen. Färgen är ju underbar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ingen jättestor missfärgning, mer en lite lila ton på nageln - som om jag har kalla fingrar typ. Men även lite missfärgning är ju trist.

   Radera
 5. Jättehärlig färg och superläcker tatuering - jag har en dragning åt allt egyptiskt antikt själv. =) Trist med missfärgningen, jag har just nu världens värsta blobbar efter ett blått lack, kan bara ha ljusa färger över hudfärgat lack nu och flera månader framåt. :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just de där är ju så irriterande med missfärgningar, att man måste tänka ett extra varv över vad man ska måla på härnäst. Och att extrajobba med underkläder är ju inte alltid det man vill göra.

   Radera
 6. Detta kändes verkligen som ett Mrs Data lack så jag är inte förvånad över att du gillar det.
  Fina hängen men känner igen det där med att de är stora och tunga. Bar alltid stora, tunga och gärna ljudliga (älskade att höra örohängena plinga) förr men har nu gett upp dem till förmån för mindre silvercreoler som hänger med till vardags. Men är det något särskilt på gång plockar jag gärna fram mina gamla, mindre praktiska hängen:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, ibland så bara MÅSTE man ha de där stora örhängena. Och så är det ju lite av ett himmelrike att ta av dem sedan, för det är ju alltid skönt när smärta upphör. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!