Sidor

fredag 28 mars 2014

HoloFredag: A England, Sleeping palace

Igår hände två helt motsatta saker - jag lade en beställning på lack från USA och jag kände att jag inte behövde skaffa ett enda nagellack till. Någonsin. Jag har en del kvar att visa, men om den där känslan av meh jag har för nagellack just nu håller i sig så kan det här vara en blogg på utdöende. Det visar sig. Och jag har faktiskt mått rätt så bra de senaste veckorna, så den här gången är det (nog) inte min depression som talar.


Nog om sådant - idag är det holofredag hos Skimmerskuggan och jag visar ett lack jag faktiskt har på naglarna. Förut var det alltid dagens naglar jag visade, men i takt med att mina inlägg här blir glesare så har jag faktiskt lyckats bygga upp ett litet arkiv. Men igår sken solen och jag hade lust till lite holo så då fick det bli så.
Sleeping palace har väntat länge på lite sol att få visa upp sig i, och nu var det dags. Det är i grunden en brunlila nyans med ganska grova holopartiklar som ger scattered regnbågar. Inga riktiga linjer, men fint med sprak ändå.
Basfärgen är ganska svårbeskriven men jag tycker ändå det är mest lila - ganska så dammig med stråk av både brunt och gått. Taupe kallas det kanske, men jag kommer kalla det lila bara för att jag kan och vill.


Två lättmålade lager av det lite fluffigare slaget. Torkar fort som attan med lite Seche vite på toppen.


Matchar med Lilla E:s lila scarf. Man orkar bara leta så länge när man har en bra bok (ja okej då - fic) man vill läsa klart.

Betyg 4/5