onsdag 26 mars 2014

H&M, Petrol sky

Det snöar igen. Da fuk liksom. Sådant uppskattas inte. Jag som skulle ut och springa i eftermiddag. Gör jag nog ändå bara för att jävlas med snön tror jag.


Nagellack ja. Det här är Petrol sky från det lilla 6-packet jag fick i julklapp av Lilla E. Jag trodde det skulle vara mer juvelgrönt men tji fick jag. Det är en rätt så solklar petrol som bekvämt lutar sig åt både det blå och det gröna hållet beroende på ljusförhållanden. Just när jag tog mina bilder ville ljuset att det skulle vara blått, så okej då.


Tre lager, har jag för mig, som kanske inte riktigt ville flyta in i varandra utan lade sig lite som sidor i en bok ovanpå varandra i stället. Torkar hyfsat fort men känns liksom lite gnissligt gummiaktigt.


Min trogna bonbonjär får återigen tjänstgöra som matchningsobjekt när jag har ett såhär svårmatchat lack på mig.

Betyg 3/5

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. L'Oreal har en liknande om du inte skulle ha turen att springa på det här på H&M. Jag tror chansen är liten dock eftersom det var en sådan där limiterad grej i julas.

      Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!