Sidor

måndag 24 mars 2014

Depend #2088, Hot lava (?)

Jag är inte stolt över de här bilderna. Inte minsta lilla. Manikyren är så sliten att jag nästan till och med skäms lite grann, men så kan det gå om man bara inte orkar plocka fram kameran förrän det är dags att lacka om. Jag ville visa det i varje fall, och jag tror inte jag kommer lacka med det jättesnart igen så då fick det här duga. 
Vill ni se 2088 se lite mindre skamfilat ut kan jag rekommendera att ni tittar på bilderna hos Sminkan & Emma i stället.


Chameleonkollektionen från Depend hade inte bara nummer utan också namn! Det här har jag för mig hette Hot lava, men jag kan ha helt fel där. Nu är ju inte den här kollektionen ny direkt, så de kan vara omöjliga svåra att hitta. Då kan man trösta sig med att det här är ganska så jättelikt Nubars Pink flame som kanske är lite lättare att hitta.
2088 skiftar främst mellan rosa och en kopparorange ton och faller ljuset på precis rätt så ser det ut som all världens bronsmedaljer på naglarna. Att det är ett kromatiskt lack är det ingen tvekan om, i det här lacket går skiftningarna i varandra sömlöst.


Det var ett tag sedan jag bar det här, men jag har för mig att det tog tre lager för att få det så täckande som jag ville ha det.


Man tager vad man haver och jag hade ett litet bordsur jag valde att matcha med. Bara för att jag kunde liksom.

Betyg 4/5