måndag 24 mars 2014

Depend #2088, Hot lava (?)

Jag är inte stolt över de här bilderna. Inte minsta lilla. Manikyren är så sliten att jag nästan till och med skäms lite grann, men så kan det gå om man bara inte orkar plocka fram kameran förrän det är dags att lacka om. Jag ville visa det i varje fall, och jag tror inte jag kommer lacka med det jättesnart igen så då fick det här duga. 
Vill ni se 2088 se lite mindre skamfilat ut kan jag rekommendera att ni tittar på bilderna hos Sminkan & Emma i stället.


Chameleonkollektionen från Depend hade inte bara nummer utan också namn! Det här har jag för mig hette Hot lava, men jag kan ha helt fel där. Nu är ju inte den här kollektionen ny direkt, så de kan vara omöjliga svåra att hitta. Då kan man trösta sig med att det här är ganska så jättelikt Nubars Pink flame som kanske är lite lättare att hitta.
2088 skiftar främst mellan rosa och en kopparorange ton och faller ljuset på precis rätt så ser det ut som all världens bronsmedaljer på naglarna. Att det är ett kromatiskt lack är det ingen tvekan om, i det här lacket går skiftningarna i varandra sömlöst.


Det var ett tag sedan jag bar det här, men jag har för mig att det tog tre lager för att få det så täckande som jag ville ha det.


Man tager vad man haver och jag hade ett litet bordsur jag valde att matcha med. Bara för att jag kunde liksom.

Betyg 4/5

6 kommentarer:

 1. Snyggt-jag gillar båda dina bloggar =) Var inte ledsen för det avskavda lacket, det visar ju bara att du har ett liv bortom sminket =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja.. I just det här fallet var det inte så mycket "liv" som "ligga-i-soffan-och-glo-runt-på-tumblr-för-att-få-tiden-att-gå". Olust helt enkelt. Men idag har jag mått okej.

   Radera
 2. Jag älskar detta och tycker det är finare än Pink Flame. Min Pink Flame är nämligen inte i närheten av att vara så duokromatisk som Hot Lava.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm. Jag kan nog hålla med där. Pink flame kändes kanske lite mer som mest rosa. Det här skiftar bättre. Om jag får tänka efter lite grann. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!