Sidor

onsdag 26 februari 2014

Pahlish, Lullaby without end

Lägger bara ut den här sötnosen lite snabbt. Bar den för ett par veckor sedan när jag var på Tardis-fest och vad passar utmärkt då om inte ett lack från en Doctor Who-kollektion. För inte nog med att jag själv gillar Doctor Who (även om jag har lite paus just nu), jag har lyckats ha sönder en av mina vänner också. Hon är nästan ännu galnare i Tardisar än vad jag är. 


Anywho - Lullaby without end kommer från del 1 av Pahlish Doctor Who-kollektion och är en rosaröd välpigmenterat jelly med mestadels blå glitter men även en del kopparfärgade.


Bilderna tagna dagen efter kalaset och jag har inte använt något glitterunderlack som synes för hade jag gjort det hade jag haft nakna naglar. Det släpper efter bara några timmar på mig vilka knep jag än tar till, så nej - jag är missnöjd. Då jobbar jag hellre med att ta av det.
Det här är två lager, torkar snabbt och behövde bara ett lager överlack för att bli slätt. Inte glasslätt men så att jag inte fick spel i varje fall.


Och eftersom Doctor Who är en brittisk tv-serie så matchar jag med den här versionen av the Union flag, som Lilla E gjort åt mig i slöjden.

Betyg 4/5