Sidor

onsdag 12 februari 2014

H&M, Moonlight

Vill du bara läsa om nagellack kan du scrolla ner till bilderna - jag tänker gnälla/förklara mig lite först.

Just nu är jag jättedålig på att skriva kommentarer, svara på kommentarer, måla naglarna och blogga. Nagellack rörde senast mina naglar i söndags, men de bilderna har jag inte tankat över i datorn än, så man kan se det som så att jag har ett inlägg till på lut i varje fall, sedan vete sjutton hur jag gör.
Min plan var att blogga här varannan dag ungefär, men det håller inte riktigt när man inte ens har lust att måla naglarna fastän att man precis fått hem en väldigt läcker Doctor Who-kollektion.
Ärligt talat har jag inte lust med mycket alls just nu, mer än sova och äta och oftast inte äta heller. Den här depressionen jag brottats med ett tag har fått ett förnyat grepp om mig och dragit ner mig i en avgrund jag i skrivande stund inte har någon väg ut ur. Med det inte sagt att jag inte har glädjeämnen i mitt liv, för det har jag (men just nu är inte nagellack ett av dem). Det är inte heller så att jag inte har hjälp för det har jag - jag går regelbundet till kurator och jag har fått medicin. Men bara för att man har hjälp betyder inte det att allt blir solsken och rosor på en kvart, tyvärr. Jag har bra dagar (stunder) och dåliga dagar och just nu är de dåliga i övertal. Jag hoppas det vänder snart. 
Så - jag är dysterkvist och har inte riktigt lust, om ni undrar över varför det blir tyst här ibland.

Anyhow - nagellack var det va?


Moonlight är ett svart (eller mörkgrått) jelly fullsmockad med tealblått skimmer. Så ja, det ser mest ut som ett svärtat tealblått skimmerlack än något annat, men jag minns allt hur det såg ut när jag lackade med fastän det var snart två veckor sedan och jag som vanligt inte har skrivit ner ett enda dugg om det.


Som synes var det lite rinnigt att måla med och en del hamnade i nagelbanden. Lätt jobb att fixa om man sysslar med clean up - vilket jag inte gör på grund av är tråkigt.
Det här är tre lager Moonlight toppat med Seche vite.


Matchade med mina favoritbyxor, ett par spräckligt mörkblå som jag passande nog hade på mig samtidigt som nagellacket.

Betyg 3/5