onsdag 12 februari 2014

H&M, Moonlight

Vill du bara läsa om nagellack kan du scrolla ner till bilderna - jag tänker gnälla/förklara mig lite först.

Just nu är jag jättedålig på att skriva kommentarer, svara på kommentarer, måla naglarna och blogga. Nagellack rörde senast mina naglar i söndags, men de bilderna har jag inte tankat över i datorn än, så man kan se det som så att jag har ett inlägg till på lut i varje fall, sedan vete sjutton hur jag gör.
Min plan var att blogga här varannan dag ungefär, men det håller inte riktigt när man inte ens har lust att måla naglarna fastän att man precis fått hem en väldigt läcker Doctor Who-kollektion.
Ärligt talat har jag inte lust med mycket alls just nu, mer än sova och äta och oftast inte äta heller. Den här depressionen jag brottats med ett tag har fått ett förnyat grepp om mig och dragit ner mig i en avgrund jag i skrivande stund inte har någon väg ut ur. Med det inte sagt att jag inte har glädjeämnen i mitt liv, för det har jag (men just nu är inte nagellack ett av dem). Det är inte heller så att jag inte har hjälp för det har jag - jag går regelbundet till kurator och jag har fått medicin. Men bara för att man har hjälp betyder inte det att allt blir solsken och rosor på en kvart, tyvärr. Jag har bra dagar (stunder) och dåliga dagar och just nu är de dåliga i övertal. Jag hoppas det vänder snart. 
Så - jag är dysterkvist och har inte riktigt lust, om ni undrar över varför det blir tyst här ibland.

Anyhow - nagellack var det va?


Moonlight är ett svart (eller mörkgrått) jelly fullsmockad med tealblått skimmer. Så ja, det ser mest ut som ett svärtat tealblått skimmerlack än något annat, men jag minns allt hur det såg ut när jag lackade med fastän det var snart två veckor sedan och jag som vanligt inte har skrivit ner ett enda dugg om det.


Som synes var det lite rinnigt att måla med och en del hamnade i nagelbanden. Lätt jobb att fixa om man sysslar med clean up - vilket jag inte gör på grund av är tråkigt.
Det här är tre lager Moonlight toppat med Seche vite.


Matchade med mina favoritbyxor, ett par spräckligt mörkblå som jag passande nog hade på mig samtidigt som nagellacket.

Betyg 3/5

30 kommentarer:

 1. Kram! Tänk på dig själv och blogga när du känner att lusten är tillbaka. Hoppas du mår bättre snart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tar det så lugnt jag bara kan. Tack och kram.

   Radera
 2. Fint lack! Hoppas du snart känner dig bättre!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla dagar är ju inte trista, som tur är.

   Radera
 3. Du ska ta dig tid till att bara vara och att blogga är inte något viktigt överhuvudtaget. Ägna dig åt det du orkar och vill. Du ska vara rädd om dig.
  Väääldigt snyggt lack måste jag säga. :-)
  Många kramar! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nagelbloggen är ganska så nerprioriterad för tillfället. Det får komma när jag vill helt enkelt. Kram!

   Radera
 4. Var rädd om dig och känn absolut inget tvång att blogga! Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska vara rädd om mig, lovar. Tack.

   Radera
 5. Februari är alltid en tung månad för mig, så jag känner med dig! Lyckligtvis för min del brukar det bli bättre i mars när det blir ljusare ute, jag vet att det inte är så för alla, men jag hoppas att det kan hjälpa för dig också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas också på ljusning med ljuset, men jag har mått ganska dåligt i snart 2 år nu, så det är ju ingen vinterdepression det här. "If you're going through hell. keep walking." Winston Churchill

   Radera
 6. En enkel kram kan betyda så mycket, så här får du en av mig oxå! Sköt om dig gumman!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tar alla kramar jag får. Kram!

   Radera
 7. Jag har detta också och jag tycker det är vackert! Hoppas du känner dig bättre snart. Stor kram!

  SvaraRadera
 8. Har ingen erfarenhet själv men ibland kanske det måste se lite mörkare ut än vanligt innan det kan vända? Jag vet inte men jag hoppas på för det skulle ju betyda att det snart kommer att vända för dig.
  I brist på annan information så väljer jag att tro att det är så och håller mina tummar för att det är sant!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är rar du. :) Det är ju inte nattsvart i varje fall, mest ganska så grått. Men det blir nog bättre snart får vi hoppas.

   Radera
 9. Många kramar till dig! Jag hoppas att det vänder för dig snart.

  SvaraRadera
 10. Många kramar till dig! Jag vet tyvärr själv hur tungt det kan vara, depression är en förjävla grej. Skönt att höra att du har det stöd du har, hoppas att det vänder för dig snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det vore skönt om det kunde vända typ förra veckan känner jag. Fy satan vad det inte är roligt att vara deprimerad. :/
   Tack och kram tillbaka.

   Radera
 11. Usch, du, tråkigt att höra! Hoppas att det vänder för dig snart! Ljuset brukar hjälpa till lite på traven. Och så himla bra att du orkat fixa hjälp! Heja heja och stor kram!

  SvaraRadera
 12. Gick min kommentar igenom? Jag klickade på knappen, sidan laddades om och det såg ut som innan här. Om den gick igenom, skit i den här kommentaren. Om den inte gick igenom..

  Kul att se lacket, skittråkigt att läsa om att du inte mår bra. Skickar en cyberkram och tankar så att du vet att du inte är ensam.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gick igenom andra försöket i varje fall. :)

   Tack så mycket och cyberkram tillbaks.

   Radera
 13. Usch vad det måste vara påfrestande att vara deprimerad. Skickar en kram!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det tär lite kan man väl säga. Kram!

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!