Sidor

lördag 1 februari 2014

Chirality, Kale

Lite grönkål på tassarna kanske? Nog för att jag alltid förknippat grönkål, Kale alltså som lacket heter, med en något mörkare grön, men vem är jag att döma?


Kale är alltså en mer salviagrön nyans av holo. Och här krävdes det blixt för det bara snöar och snöar. Jag hade hoppas på lite sol, men inte då. Därför hann det bli lite slitet innan kameran åkte fram, men men.
Holot är väl dessutom kanske inte sådär jätteframträdande. Lite svag effekt och väldigt spritt. Dock är det ju kul när det hämder något lite extra i lacket, men jag är inte överdrivet imponerad.


Minns faktiskt inte antalet lager nu igen, men jag tror det räckte med två. Inte svårlackat alls utan där var det en trevlig upplevelse. Litet minus för att det slets ganska fort, men jag byter ju ändå rätt så ofta så det drabbade ingen med fattig nagellackssamling i varje fall.


Hade ingen grönkål hemma eftersom jag aldrig har det. Valde istället den här lilla prytteln att matcha med. Kan ni gissa vad det är? Rätt svar efter betyget.

Betyg 2/5

Det är en rökelsehållare. Jag har en del sådana eftersom jag gillar att bränna rökelse, vilket jag i och för sig brukar hålla till yogastudion. Den här rökelsehållaren har dock hittat upp i vardagsrummet av någon outgrundlig anledning.