Sidor

onsdag 8 januari 2014

Pahlish, Armor falling down

Hej hå hej hå till gruvan nu vi gå. Ja alltså börjar livet falla tillbaka in i sin vanliga lunk efter all denna ledighet över jul och nyår och det är så skönt! Äntligen får jag vara ifred lite! Rutinerna återvänder - tack gode whatever för det.


"Jag gillar ju när du har lila naglar" sade älskade maken till mig häromdagen och då plockade jag fram den här finingen från Pahlish. Sedan att han tyckte den hade ungefär alla färger utom just lila betyder nog att han har fel på ögonen. Svart och brunt sade han. Va? Nämen nej! Armor falling down är en sådan där underbart dammig plommonlila med guldflecks. Sedan är det ju inte bästa ljuset så här års och det kan se mörkt ut på kvällen och i denna ständiga skymning som verkar ha lägrat sig över landet, men brunt? Eller svart? Nähädu, nänä - det går jag inte med på.


Tre lager. Lite segt att måla med men värt besväret. Hamnade mest där jag ville ha det, men bitvis letade det sig ner i nagelbanden. Torkade dundersnabbt under Seche vite.


Jag har matchat med det här halsbandet förut, men är det fint så är det. Köpte det när jag gick min utbildning till yogalärare, av en av de assisterande lärarna. Jag älskar det, men bär det inte så ofta.

Betyg 4/5