Sidor

måndag 20 januari 2014

Nubar, Spirit walker

Jag säger det på en gång, de rosa strecken/fläckarna på den här manikyren kommer sig av att någon (Lilla E) slabbade med min Seche vite när jag var iväg till skolan. Vilket jag inte upptäckte förrän det var försent och jag hade ingen lust att måla om. Så det fick bli så.


I flaskan ser det ut som att Spirit walker skulle ha någon sorts pärlemorosa skimmer i sig, men jag upplevde det mest som en vanlig kräm. Vit men ändå inte, det här lutar sin mot det rosa eller aprikosa hållet beroende på hur ljuset faller på det.


Som vita och pastelliga lack så ofta är så är även det här lite småbesvärligt att måla med. Det blir ganska kritigt och randigt till en början, men det ger med sig med lager tre eller fyra sisådär. Lite segt att måla med och vill inte riktigt gifta ihop sig med tidigare lagda lager så man kan behöva vara lite noggrann. Det blir yttorrt rätt så snabbt men tar lite tid på sig att härda igenom helt, så jag hann sätta märken i det såklart.


Matchar med en kaffekopp från en servis som min mamma och moster/gudmor började samla på åt mig när jag var liten. Den tillverkas inte längre vilket är synd, det finns massor av delar av den jag skulle vilja ha. Servisen kommer från Rörstrand och heter som mig, Jenny alltså. Jag undrar varför mamma och moster valde just den att samla på...

Betyg 3,5/5