Sidor

fredag 24 januari 2014

Holofredag: H&M, Skyscraper

Hur man piggar upp en sliten manikyr - man lackar över ett prismatiskt glitter så att man kan fuska in sig på veckans holofredag. Underlaget är fortfarande neonrosa Tulips to kiss you with från Nubar, nu toppat med Skyscraper från H&M.


Skyscraper var med i det där 6-packet lack jag fick i julklapp av Lilla E. Som synes består det av en klar bas med hexagonala, silvriga glitter i olika storlekar. Tyckte ärligt talat att det såg ut att vara mer silver än prismatiskt.


Glittret är ganska glest, det här är två lager. Basen känns ganska geléig men är inte svårlackad. Jag nöjde mig med ett lager topplack, men man kan behöva mer om man vill ha det helt glasslätt.


På fredagar får man dricka absint och ikväll tror jag minsann att jag ska dricka ur det här glaset. Modellen heter Versailles och det speciella med absintglas är att de har flat botten (eller en kula att hälla absinten i) och markeringar för hur mycket absint man ska hälla i och sedan för hur mycket vatten absinten ska spädas med. Fast kniper det kan man ta vilket glas som helst. Självklart är det dock roligare att ha riktiga pryttlar när man nu snöat in på något sådant som absint.

Betyg 1/5 Jag är inte värst imponerad faktiskt.