Sidor

fredag 10 januari 2014

Holofredag: Glitter gal, Hot chilli

Holofredag igen - välkommen! Och jag antar att jag inte behöver säga mer om hur jobbigt det är att vilja bära hololack så här års på grund av avsaknad av ljus. Alltså - jag ser ju hur mycket holo det är i Hot chilli, men att få det att synas på bild är inte lätt. Alltså blir det en blixtbild idag - hör och häpna! Jag som undviker blixt som pesten annars, ibland får man ge med sig helt enkelt.


Hot chilli från Glitter gal här vi här. En helt underbar sötnos som inte är riktigt röd, inte riktigt cerise och inte riktigt lila utan någonstans emellan dessa. Jag kommer dock klassa det som ett rött lack för mycket av de andra nyanserna beror på att det är ganska så galet med holo här, och så ser det faktiskt mest rött ut i flaskan. Det bildas liksom en ceriselila flamma på nageln som luras lite. Tror jag/upplever jag.


Sade jag att det var galet med holo? Den här bilden (ovan) lyckades jag knäppa för en kvart sedan i det soffhörn jag befinner mig i. Hot chilli är alltså dagens naglar, och det var ett tag sedan jag visade det.
Tre lager tog det för mig att få det här djupet i färgen. Det torkade snabbt och lite matt så det var inga problem med holosjuka eller så, bara man väntar lite mellan varven. Blänket har jag alltså fått dit med hjälp av Seche vite.
Jag har fått en del i nagelbanden, men det skyller jag på mig själv, formulan är i stort sett oklanderlig.

Blixtbild
Hot chilli matchas lämpligen med chilli. Så innan älskade maken hackade ner den där röda i pastan igår passade jag på att fotografera den tillsammans med mitt nagellack.

Betyg 5/5

PS. Jo - jag har alltså ett instagramkonto nuförtiden, jag har märkt att några av er hittat dit eftersom jag heter samma där som här. Jag har det inställt sådär lite privat men vill man så godkänner jag om man vill följa mig. Det är däremot akut brist på nagellack där, så är man inte ute efter att se mina katter, mina vyer och random bilder på pryttlar så har man kanske inte så roligt där. Tänkte bara varna lite.