Sidor

torsdag 30 januari 2014

Dance legend, Boggs

Del tre av mina Monsters inc/University lack, som jag har i samlingen tack vare Cactus, kommer här. Boggs är den där elake typen som skrämmer Boo. Hans hela namn är Randall Boggs och han ser ut som det här Dance legend-lacket fast stygg.


(Randall) Boggs är nämligen lila och blå och det är de färgerna som syns bäst i den här multikroma skönheten. Sedan tillkommer stänk och stråk av vinrött och guld också, lite beroende på ljuset. Allra tydligast är dock den vackert skymningsblå nyansen som blir lila i kanterna.


Liten aning besvärlig formula även denna gång. Det är lite som att färgen inte räcker till över hela nageln, det blir en aning blaskigt liksom. Som synes även lite rinnigt vilket betyder kladd i nagelbanden, men det kan jag leva med. Det här är tre lager toppat med Seche vite för att jämna ut det. Funkar bra för det var en hel del penseldragsmärken innan SV.


Julklapp från barnens kusin. En pärlplatta som blivit ett glasunderlägg. Hon är go hon, den där ungen. Men hon vägrar pussa mig numera, hon tycker mest att hon har en tokig moster. Förstår inte alls vad hon menar.

Betyg 4/5