torsdag 2 januari 2014

A England, Holy Grail (new edition)

Jamen hejsan hoppsan, gott nytt år och god fortsättning och allt sådant där. Här har jag visst tagit lite semester bara så där. Dags att ge sig in i loopen tycker jag. Jag har ju till och med lyckats bygga arkiv igen, och det är inte illa pinkat av lilla mig må jag säga.
Vill ni se vad jag hade på naglarna på nyårsafton? Inte för att det var meningen att det skulle bli just Holy Grail, jag hade nog tänkt mig mer glitter och grejer, men helt plötsligt hade dagen gått utan att jag lackat om naglarna och då fick det duga fast det var lite slitet vid det laget. 


Det Här är den andra versionen av Holy Grail och kallas sålunda för Holy Grail New edition. Där den gamla Holy Grail var ganska så gulguldig är den här versionen mer antikguldig med en grön underton. Jag tycker den här versionen är snyggare men är glad att jag har båda.


Två lager har jag för mig, men det kan ha varit tre. Det blir ofta tre lager av bara farten numera nämligen.Lätt att måla med, men lite jobbigt att ta av.


Precis som med den gamla Holy Grail väljer jag att matcha med filmen "Monty Python and the Holy Grail". Bara för att jag tycker den är jätterolig. Ja - fram till det väldigt dåliga slutet alltså.

Betyg 4/5

8 kommentarer:

 1. Jag gillar verkligen det här lacket! Det är helt klart snyggare än den gamla versionen, även om den är fin den också. Och jag älskar filmen! :-)
  God fortsättning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Filmen är ju helt underbar! Så många roliga scener att skratta så tårarna rinner åt.

   Radera
 2. Jag vet inte vad jag tycker om guldiga lack faktiskt. Men god fortsättning, klart att 2014 kommer bli fantastiskt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guld är snyggt om man är på rätt humör. Ibland är det bara tokfel, men den här gillar jag.

   Radera
 3. Lovely matchning!

  SvaraRadera
 4. Gillar också denna versionen mer än den tidigare.
  God fortsättning:)

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!