Sidor

lördag 21 december 2013

Zoya, Channing

Hoppsan vad dålig jag varit på att blogga här då. Skyller helhjärtat på att mina naglar just nu tar någon sorts rekord i att vara trasiga. Det är avslagna hörn och naglar som flisar sig och naglar som spricker långt ner och allt annat mellan himmel och jord. Attans. Jag tycker de ser korta ut på de här bilderna, men de har blivit ännu kortare sedan dess. Man skulle kunna tro att jag har köpt skämtnaglar på Buttericks. Och när de beter sig sådär så är de inte så roliga att måla så...


Jag lyckades göra dem orangea häromdagen i varje fall. Channing från Zoya är tegelorange med guldskimmer och en aning rosa i sig också. Snyggt, men inte riktigt sådär hänförande som jag hade hoppats på.


Vet inte om det är naglarnas kassa kvalitet eller om jag bara var världssämst på att lacka den här dagen, för det började flaga inom några timmar. Det var lite rinnigt och inte helt smärtfritt att lacka med, men det krävdes i varje fall bara två lager för att få det tjusigt.

Blixt
Titta! En komet! Sitter i vår rymdiga mobil som hänger i vardagsrummet eftersom jag och älskade maken är sci fi-nördar. Bilden tagen med blixt eftersom det inte direkt är bra ljus så här års, inte ens 2 meter från ett gigantiskt panoramafönster mitt på dagen.

Betyg 3/5