Sidor

torsdag 5 december 2013

Pahlish, Valley of the ashes

I väntan på de lack jag norpade åt mig på Pahlish Black Friday-rea så tänkte jag att det skulle passa att lacka med det som stått kvar i lådan sedan i våras. Om jag inte minns helt galet fel så var Valley of the ashes med i Pahlish The great Gatsby-kollektion, och det var ju n liten stund sedan. Tyvärr finns det inte kvar i butiken.


Varför det blivit stående är helt obegripligt. Jag gillar ju grå lack och det här innehåller dessutom ett skimmer som jag upplever som mest en vacker havsgrön, men jag tyckte även att det glimtade till i lila ibland så det kanske är något duokromt med i bilden. Eller så är det bara så ögat ser just den här färgkombinationen. Det här är enastående vackert, även en regnig dag i början på december (eller slutet av november som det var när jag bar det).


Bilderna blev lite kassa och här är det dessutom med lite katthår. Jag ville dock ha med den för att den där lila skiftningen syntes så tydligt här.
Det var väldigt lättlackat och torkade snabbt. Jag har för mig att det var tre lager lack, men det kan ha varit två. Som vanligt skrev jag inte ner någonting. Jag borde verkligen börja med det. Nästa år kanske? Å andra sidan är mitt "arkiv" väldigt litet och bilderna ligger sällan kvar mer än en vecka. Man kan ju tycka att jag borde kunna komma ihåg ändå då, men icke. Skulle behöva en sådan där remembrall som Neville Longbottom har i Harry Potter.


En oputsad sockertång i silver fick bli matchningen den här gången.

Betyg 5/5