Sidor

måndag 9 december 2013

OPI, Embarca-dare ya!

Omgång två med Embarca-dare ya! Hade det på för en dryg månad sedan utan att fotografera det och så kan vi ju inte ha det. Trodde just då att det skulle bli första och sista gången då, för jag är ju inte 100% nöjd, det är jag inte.


Lacket är i en vacker lite mörkare rosa nyans med guldskimmer. Och det är här jag har min besvikelse för jag hade inbillat mig att det skulle vara mer dukromt och mindre skimrigt. Hade det varit duokromt hade det varit ett av de vackraste lacken i samlingen, nu blev det mest ett "jaha" av hela lackupplevelsen. Fast jag fick höra att det var fint från flera olika håll när jag bar det. Det beror kanske lite på vad man förväntar sig.


Sen var det här med appliceringen... Jag är som bekant inget fan av breda penslar, detta kombinerat med en något rinnigare formula gav mig färgglada nagelband. Jaja, det går bort så småningom. Två lager täcker utmärkt och det är ju alltid ett plus. Torkar fort - ännu ett plus.


Temugg jag har fått i julklapp av mina sväron för en del år sedan. Fanns på Indiska då, betvivlar höggradigt att de finns där nu. Men fina är de, och goda att dricka te ur.

Betyg 3/5