måndag 9 december 2013

OPI, Embarca-dare ya!

Omgång två med Embarca-dare ya! Hade det på för en dryg månad sedan utan att fotografera det och så kan vi ju inte ha det. Trodde just då att det skulle bli första och sista gången då, för jag är ju inte 100% nöjd, det är jag inte.


Lacket är i en vacker lite mörkare rosa nyans med guldskimmer. Och det är här jag har min besvikelse för jag hade inbillat mig att det skulle vara mer dukromt och mindre skimrigt. Hade det varit duokromt hade det varit ett av de vackraste lacken i samlingen, nu blev det mest ett "jaha" av hela lackupplevelsen. Fast jag fick höra att det var fint från flera olika håll när jag bar det. Det beror kanske lite på vad man förväntar sig.


Sen var det här med appliceringen... Jag är som bekant inget fan av breda penslar, detta kombinerat med en något rinnigare formula gav mig färgglada nagelband. Jaja, det går bort så småningom. Två lager täcker utmärkt och det är ju alltid ett plus. Torkar fort - ännu ett plus.


Temugg jag har fått i julklapp av mina sväron för en del år sedan. Fanns på Indiska då, betvivlar höggradigt att de finns där nu. Men fina är de, och goda att dricka te ur.

Betyg 3/5

10 kommentarer:

 1. Lite mer duokromt hade ju inte varit dumt, men jag gillar både lacket och dina bilder ändå :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite duokromt hade varit fint som snus det. :)

   Radera
 2. Vilken ljuvlig mugg, en sådan där som är mysig att hålla händerna runt när man kryper upp i soffan framåt kvällningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Under en filt, med en bra bok och en brasa i öppna spisen. Mysig liksom. :)

   Radera
 3. tekoppen är bättre än lacket!

  SvaraRadera
 4. Håller nog med att tekoppen var snyggare än lacket..

  SvaraRadera
 5. Det är absolut fint, men kanske inte så mkt mer. Känns lite platt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis. Det är en fin färg och så men man vill ha MER på något sätt.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!