Sidor

söndag 8 december 2013

Kicks, Tokyo blossom

Tokyo blossom får mig att tänka på blommande körsbärsträd och i så fall tycker jag den här färgen är lite fel för körsbärsblommor är rosa. Fast jag har aldrig varit i Tokyo så den kanske finns en myriad av någon sorts röd blomma där, vad vet jag.


Det här är i varje fall en riktigt röd jelly. Drar lite åt det orangea hållet, så det är ju ingen överraskning att det hittade hem till mig. Jag är en sucker för den här tomatröda nyansen.


Tre lager av lacket och ändå vnl - det är ju en jelly trots allt. Rinnigt är det också och lite svårt att få till snyggt. Jag har topplack på de här bilderna, mest av gammal vana, men det torkar ändå ganska snabbt och med en högblank yta så man behöver inte topplack. Hade kanske varit bra om jag låtit bli eftersom jag upplevde att det krympte lite med mitt Seche vite. Behöver tunna det lite men är för lat...


Mina ständiga följeslagare fick bli dagens matchning. Hörlurarna är köpta för att matcha min förra mobil som var röd. Sedan dess har jag bytt till en helsvart mobil och de här lurarna sitter lika mycket i datorn som i mobilen, så att jag kan se otäcka tv-serier utan att störa resten av (den räddhågsna) familjen.

Betyg 2/5