söndag 8 december 2013

Kicks, Tokyo blossom

Tokyo blossom får mig att tänka på blommande körsbärsträd och i så fall tycker jag den här färgen är lite fel för körsbärsblommor är rosa. Fast jag har aldrig varit i Tokyo så den kanske finns en myriad av någon sorts röd blomma där, vad vet jag.


Det här är i varje fall en riktigt röd jelly. Drar lite åt det orangea hållet, så det är ju ingen överraskning att det hittade hem till mig. Jag är en sucker för den här tomatröda nyansen.


Tre lager av lacket och ändå vnl - det är ju en jelly trots allt. Rinnigt är det också och lite svårt att få till snyggt. Jag har topplack på de här bilderna, mest av gammal vana, men det torkar ändå ganska snabbt och med en högblank yta så man behöver inte topplack. Hade kanske varit bra om jag låtit bli eftersom jag upplevde att det krympte lite med mitt Seche vite. Behöver tunna det lite men är för lat...


Mina ständiga följeslagare fick bli dagens matchning. Hörlurarna är köpta för att matcha min förra mobil som var röd. Sedan dess har jag bytt till en helsvart mobil och de här lurarna sitter lika mycket i datorn som i mobilen, så att jag kan se otäcka tv-serier utan att störa resten av (den räddhågsna) familjen.

Betyg 2/5

8 kommentarer:

 1. Är också svag för rött nagellack... dock finns det inte så många i min samling. Dax att ändra på det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är galen i rött på ALLT. Men mest nagellack... :)

   Radera
 2. Har sett den här i affärerna, men aldrig slagit till. Men den blev mycket härligare på naglarna! Håller dock med om att Tokyo Blossom är ett lite missvisande namn...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det! Mer tulpanröd, men Amsterdam blossom kanske inte lät lika skojigt? :)

   Radera
 3. Åh så fint! Älskar jelly och älskar rött!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen då så - ut å köp! ;)

   Radera
 4. Svar
  1. Lite besvärligt att måla med bara. Det är det som drar ner betyget för mig.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!