Sidor

torsdag 26 december 2013

Juaftonsmanikyr 2013: Pahlish, Root beer barell

Alltså - det här året har jag haft exakt ingen julkänsla alls. Hade det inte varit för granen i vardagsrummet hade det varit tisdag för mig, och inte julafton. Nog  för att det idag är torsdag och annandag jul, men jag känner det inte riktigt. Väntar mest bara på att de här riktigt supertråkiga året ska ta slut så jag kan få börja om från början. 
Och har man ingen julfeeling så är det inte prioriterat att måla naglarna i typiska julfärger. Jag har inte ens köpt ett enda lack från någon julkollektion i år, vilket antagligen är första gången sedan lackbuggen bet mig i rumpan på allvar. Julaftonsmanikyren blev sålunda inte riktigt vad man hade kunnat vänta sig från en lacknörd, särskilt inte en som påstår sig älska rött - som jag.


Jag lät älskade maken välja och han valde lite överraskande Root beer barell från Pahlish. Brun jelly med glitterhexagonaler som skiftar i färg från guld till grönt och rött, mest syns dock det guldiga. Julmustfärgat, som jag sade till min brorsdotter. Så nu kan ni få gissa vad jag matchat med...


Det här är två lager av lacket och ovanpå det endast ett lager Seche vite. Förvånansvärt lätt att få slätt, men om man är superkänslig kan man behöva mata det med ett lager till. Problemfritt att måla med på alla sätt och vis. Himla glad att jag lyckats införliva det här i min samling, har velat ha det ett tag.


Som sagt - julmustfärgat.

Betyg 4/5