torsdag 26 december 2013

Juaftonsmanikyr 2013: Pahlish, Root beer barell

Alltså - det här året har jag haft exakt ingen julkänsla alls. Hade det inte varit för granen i vardagsrummet hade det varit tisdag för mig, och inte julafton. Nog  för att det idag är torsdag och annandag jul, men jag känner det inte riktigt. Väntar mest bara på att de här riktigt supertråkiga året ska ta slut så jag kan få börja om från början. 
Och har man ingen julfeeling så är det inte prioriterat att måla naglarna i typiska julfärger. Jag har inte ens köpt ett enda lack från någon julkollektion i år, vilket antagligen är första gången sedan lackbuggen bet mig i rumpan på allvar. Julaftonsmanikyren blev sålunda inte riktigt vad man hade kunnat vänta sig från en lacknörd, särskilt inte en som påstår sig älska rött - som jag.


Jag lät älskade maken välja och han valde lite överraskande Root beer barell från Pahlish. Brun jelly med glitterhexagonaler som skiftar i färg från guld till grönt och rött, mest syns dock det guldiga. Julmustfärgat, som jag sade till min brorsdotter. Så nu kan ni få gissa vad jag matchat med...


Det här är två lager av lacket och ovanpå det endast ett lager Seche vite. Förvånansvärt lätt att få slätt, men om man är superkänslig kan man behöva mata det med ett lager till. Problemfritt att måla med på alla sätt och vis. Himla glad att jag lyckats införliva det här i min samling, har velat ha det ett tag.


Som sagt - julmustfärgat.

Betyg 4/5

10 kommentarer:

 1. Tycker detta lack är riktigt fint, och det är nog många som inte fått den där härliga julkänslan i år. Jag saknar ju snön.....
  Klockren matchning...;-)
  God fortsättning till dig! ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade nog inte haft någon julkänsla om det så hade varit snö till taknocken (och jag är inte ett fan av snö). Det har bara känts meh med alltihopa. Men, men.

   God fortsättning, raring. <3

   Radera
 2. När detta lack släpptes hade jag total köpstopp så än äger jag det inte.. Får se om det någonsin blir av. Fint är det :)
  Och god fortsättning på dig, jag har inte heller någon julkänsla..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså - det är SJUKT snyggt. :)
   God fortsättning.

   Radera
 3. Här en till med noll julkänsla.. Men fint lack. God fortsättning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. God fortsättning.
   Verkar vara en epidemi det där med att inte ha någon julkänsla. :)

   Radera
 4. Älskar detta, tycker det är en verklig skönhet! Och julmust, herregud, jag måste ha mig ett glas på direkten. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Julmust är lite av det bästa med julen kan man kanske tycka. Borde kanske hamstra på mig lite... :)

   Radera
 5. Du är långt ifrån ensam om att inte ha hittat någon julstämning i år. Kan det vara det vårlika vädret och att det faktum av att det blommar vårblommor i rabatterna som ställer till det lite grann?
  Detta var snyggt, mycket snyggt faktiskt. Skulle nog kunna tänka mig ett köp om det hade varit så att jag hade vågat mig in på den för mig okända indiemarknaden. Känns som jag är den siste kvar som inte hängt på indietåget.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är aldrig för sent att hoppa på indietåget. ;)

   Jag brukar börja planera min jul i oktober - var vi ska vara, vad jag ska laga för godis/mat etc. I år - ingenting. Och det har mer med mitt humör att göra än vädret. Gröna jular har jag haft förut med betydligt mer julkänsla än nu.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!