Sidor

fredag 6 december 2013

Holofredag: OPI, DS Extravagance

Självklart är inte det här dagens bilder. Just nu får man passa på att hololacka de dagar solen skiner, och idag är inte en sådan dag. Stormen Sven viner i skorstenen och snön yr omkring därute. Vad jag kallar för jävla skitväder helt enkelt. Tur jag sitter inne. Ska på Luciakonsert ikväll och hoppas innerligt att det lugnat ner sig till dess.


Den där dagen den här veckan det inte var skitväder passade jag på att lacka med ännu en av presenterna från Cactus. Jag vet - hon är supersnäll. För det här är DS Extravagance... Inte kattskit direkt om man säger som så. Vacker lila som lutar sig åt det rosa hållet, med fin scattered holoeffekt. Glittrade som tusan, kan jag lova.


Två lager gav så här fin täckning. Aningen rinnigt, som synes och så är det ju dessutom bred pensel i det här. Jag föredrar som bekant lite smalare verktyg att applicera mina lack med, men man får ta vad som erbjuds.


Lilla E var väldigt engagerad i matchningen den här dagen och hämtade en lilaglittrig hårsnodd till mig. Fel lila men fin ändå.

Betyg 4/5