Sidor

tisdag 3 december 2013

Gästnaglar: Deborah Lippmann, Lady sings the blues

Dagens naglar bjuder Lilla E på, hennes egen kommentar samt hennes betyg hittar ni längst ner i inlägget. Självklart har jag testat Lady sings the blues själv också, men eftersom Lilla E har längtat efter att få vara med på bloggen igen är det här hennes inlägg och sålunda hennes naglar. 


Mörkt blått jelly med silverglitter, både små glitter och lite större hexagoner. Har man redan Polar nights från IsaDora behöver man inte det här.


Det här är två lager. Lätt att måla om handen man målar på är stilla... Och om naglarna inte är jättesmå när man ska dit och kladda med piassavakvasten.


Lilla E: Tja jag tyckte det var snyggt. Jag valde detta för att mörkt är min färg. Jag gillar inte en del nagellack med en färgade. Men jag bara älskar när det är glitter och paljetter. Blå är en av mina favvo färger. Och det var en annan  sak. När jag såg att mamma hade den tänkte jag. Gud vilket snyggt nagellack det måste jag testa. Jag/mamma valde Kusmi tea burken. Innan vi inte hade hittat någon leta jag väldigt mycket i mitt rum efter en matchning.

Lilla E:s betyg 5/5 För det är ett av de snyggaste lacken jag har testat.