tisdag 3 december 2013

Gästnaglar: Deborah Lippmann, Lady sings the blues

Dagens naglar bjuder Lilla E på, hennes egen kommentar samt hennes betyg hittar ni längst ner i inlägget. Självklart har jag testat Lady sings the blues själv också, men eftersom Lilla E har längtat efter att få vara med på bloggen igen är det här hennes inlägg och sålunda hennes naglar. 


Mörkt blått jelly med silverglitter, både små glitter och lite större hexagoner. Har man redan Polar nights från IsaDora behöver man inte det här.


Det här är två lager. Lätt att måla om handen man målar på är stilla... Och om naglarna inte är jättesmå när man ska dit och kladda med piassavakvasten.


Lilla E: Tja jag tyckte det var snyggt. Jag valde detta för att mörkt är min färg. Jag gillar inte en del nagellack med en färgade. Men jag bara älskar när det är glitter och paljetter. Blå är en av mina favvo färger. Och det var en annan  sak. När jag såg att mamma hade den tänkte jag. Gud vilket snyggt nagellack det måste jag testa. Jag/mamma valde Kusmi tea burken. Innan vi inte hade hittat någon leta jag väldigt mycket i mitt rum efter en matchning.

Lilla E:s betyg 5/5 För det är ett av de snyggaste lacken jag har testat.

10 kommentarer:

 1. Himla fint! Jättefin färg och glittret är precis lagom mycket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite mindre glittrigt än Polar nights, mer sparsmakad stjärnhimmel. :)

   Radera
 2. Svar
  1. Visst är det! Och på lilla tussans naglar. Inte för att det fick sitta kvar direkt... Hon är en mästare på att pilla dän nagellack. :)

   Radera
 3. Verkligen toksnyggt! Jag är nog inte lika förtjust i mörka lack som Lilla E men detta är verkligen helsnyggt. Bra matchning dessutom...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev lite förvånad faktiskt, brukar mest lacka ljusa lack på henne tycker jag. Men just nu är hon inne i någon sorts period där allt ska vara mörkt så... Tweens alltså. Söta som socker - när de sover. ;)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!