måndag 2 december 2013

Essie, For the twill of it

Ett enda lack köpte jag från Essies höstkollektion och det var For the twill of it, och när jag väl målar med det känner jag bara meh. Så kan det gå.


Grått lack med något sorts duokromt skimmer i lila och grönt där lila är den mest framträdande. Det gröna såg jag mest i lite mörkare ljus. Mörkt ljus? Finns det ens? Jaja, ni är smarta och förstår säkert vad jag menar.


Tre lager som torkar fort under Seche vite, dessutom tyckte jag att penseldragen jämnades ut fint under torkningen, för penseldrag blir det liksom. Det kunde ju gärna ha fått sitta lite bättre dock... Målade på kvällen och tog bilderna morgonen därpå, och det är redan tip wear. 


Oinspirerande lack får oinspirerade matchningar. Här vår köksbänk. En av de saker jag är mest nöjd med efter vår köksrenovering. Faktiskt tycker jag så mycket om den att köksbänken är snyggare än lacket. Tycker jag.

Betyg 2/5

14 kommentarer:

 1. Jag är inte heller så impad av lacket. Det är fint, men inte jättespeciellt, så jag har inte köpt det. Köksbänken är däremot riktigt snygg! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Köksbänken är way snyggare. Sten men ändå inte. Vi köpte den på Bauhaus. :)

   Radera
 2. Var det det här lacket som var dragplåstret i kollektionen? Isåfall försvann suget lite nu... Håller med om att det ut som "meh."

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var väl det som var stjärnan. Eller "stjärnan"...

   Radera
 3. Tyckte det också såg väldigt fint ut när jag såg de första bilderna på den, men tycker det är fina skiftningar i det nu också, men inget wow kanske.

  SvaraRadera
 4. Jag är benägen att hålla med, köksbänken ser snyggare ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är för att den är snyggare. :D

   Radera
 5. Hrmm gjorde misstaget att köpa exakt samma lack, och blev grymt besviken. Men köksbänken blev jag sugen på :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har OPI-lacket som är snarlikt också. Hoppas det är roligare...

   Radera
 6. Det finns mycket finare i den kollektionen, den mörkblå t.ex, den är supersnygg!! Snigelspårsnygg ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Snigelspårsnygg"! Skrattar så jag DÖR! :D

   Radera
 7. Det är något med denna som lurar mig lite, har stått med denna i handen mer än en gång i affären. Men det är tveksamt om det blir något köp. Däremot såg jag i förbifarten på stan igår att det de hade massa glitter i deras senaste kollektion. Dessa ska spanas in närmare någon dag:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Essie i sig är ju inte så dumt, men den här var lite i tristaste laget. Och då är jag ändå larvigt förtjust i grått (också).

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!