måndag 16 december 2013

China glaze, Gossip over Gimlets

Vilken helg! Jobbade i lördags och hade tur som helsicke att jag hade slutat och åkt hem innan någon blev skjuten bara en bit bort från mitt extraknäck. Skjuten! I lilla jädra Örebro! Vart är världen på väg?
Som plåster på såren för det var jag på julkonsert i går och lyssnade på när Lilla E:s kör sjöng tillsammans med Svenska Kammarorkestern. Som vanligt bölade jag till "Gläns över sjö och strand".


Men nu är det här en nagellacksblogg så jag skriver väl ett par rader om det lack som prytt mina naglar sedan i fredags. Gossip over Gimlets köpte jag för att jag älskar Gimlets. Tycker kanske att lacket är "sådär" likt cocktailen, men det duger. Silverfoil med aningen guld i. Det blir liksom aldrig sådär kallt silvrigt på naglarna utan har en varmare ton.
Alla bilder är förresten tagna i lampsken den här gången. Jag hann inte riktigt med med kameran när det var dagsljus den här helgen.


Det hann bli lite slitet också, det är fotograferat dag två och då hade jag som sagt hunnit jobba en del också och slita lite extra på det.
Utmärkt att måla med, täcker så här bra på två lager och torkar snabbt under Seche vite.


Gossip over Gimlets matchas självklart med vad det heter. Jag föredrar min Gimlet skakad och med is. Jag står dessutom inte och pressar lime för att skapa den här utan fuskar med Rose's lime som bas. Annars är det lika delar gin och lime, skakt med is och serverat över is. Gimlets är godast kalla.

Betyg 3/5

4 kommentarer:

 1. Jaa läste om det som händer i Örebro, min gamla hemstad, vad är det som händer, mitt på dagen bland allt folk, usch och fy.....:-(
  Men ett väldigt snyggt lack iaf och en underbar matchning iaf. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag jobbar så nära att jag kan se platsen det hände från fönstret så jag är glad att jag slutade klockan tre. Fy 17 liksom. :(

   Radera
 2. Förstår ditt obehag även om sannolikheten att du skulle blivit direkt drabbad är liten. Men det är klart som sjutton att det är obehagligt, ryser i kroppen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså - jag hade nog tuppat av om jag bevittnat något sådant. Shit pommes frites!

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!