Sidor

tisdag 17 december 2013

Cactus' nail polish, The perfect blue

När Cactus fortfarande bloggade kunde vi följa hennes jakt på det perfekta blå lacket. Tydligen så lyckades hon inte så bra i just den jakten och fick skaka ihop ett eget, som jag har fått den stora glädjen att få en egen flaska av. Hur nära perfekt det är vet jag inte, men eftersom det heter The perfect blue låter det mig ana att hon är nöjd.


Blått är det onekligen. Herrejösses! Jag förväntade mig att mina naglar skulle vara illblå när jag tog bort det här, men det var ingen fara alls.
Det ser lite ljusare ut på mina bilder än vad det är i verkligheten, faktiskt är det så pass mörkt på riktigt att det är svårt att läsa etiketten på flaskan. Kameran fick fnatt och visste inte vad den skulle ta sig till helt enkelt.
Reservoarpennebläcksblått skulle jag vilja kalla det. Det är alltså inte riktigt så kornblått som det ser ut på mina bilder, mörka till det ett gäng nyanser så kommer ni närmare sanningen.


Det är en jelly och om jag inte minns fel slutade det på fyra lager innan jag var nöjd. Det torkade lite vinylmatt men när man ändå lägger på Seche vite för torktiden så blir det så här blankt och trevligt.


Omöjligt att matcha med annat än en midnattsblå himmel. Tur att jag har en på ett av mina bokmärken. Det här med bilder på månens faser ligger i den bok jag läser just nu.

Sätter inget betyg på det här eftersom det inte går att hitta ute i affärerna. Men jag gillar. Mycket.