fredag 27 december 2013

A England, Lady of Shalott

Jag var ifatt med komplett A England-kollektion en liten stund i varje fall. Tills den däringa balettkollektionen släpptes och nu hånar mig med sin blotta existens och min tomma plånbok.
En kollektion som jag har komplett numera är i varje fall Gothic beauties där dagens lack, Lady of Shalott ingår.


Lady of Shalott är mörkt, så mörkt. Svart med safirblått skimmer. Mest ser det ut att vara svart dock. Det där blå får man mest se om man har tur, vilket är lite synd. Jag hade gärna sett att det framkom lite tydligare och det gäller överlag i den här kollektionen att de är lite för mörka för att skimret ska komma till sin rätt. Undantaget är Dorian Gray som bara är grått.


Att räkna in på pluskontot är att det är lätt att måla med, torkar snabbt och att det max behövs två lager för att få det opakt, jag har två lager på bilderna, men hade jag målat lite flödigare så hade det räckt med ett. Jag tror att jag kanske till och med målade det där andra lagret mest av gammal vana.


Matchar med något blått i varje fall, och det är glasskålen som reflekterar av sig på flera av naglara - låt er inte luras att tro att det är lacket.
De här glasskålarna köpte jag för massor av år sedan och jag har ätit åtskilliga frukostar och efterrätter ur dem. Skulle gärna ha nya skålar, men har svårt att hitta några som är lika perfekta i storleken som de här är.

Betyg 2/5

2 kommentarer:

  1. Det här blev jag besviken på kommer jag ihåg. Hade ju velat att det blåa skulle synts mycket mer. Men formulan den är i gammal hederlig A-England kvalité i alla fall.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hela kollektionen är ju tyvärr lite för mörk. Som sagt, man vill att skimret ska synas lite mer, nu är det nästan bara svart. Juh.

      Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!