Sidor

tisdag 12 november 2013

Totally Fantastiska Fyran, Ida

Snart färdig med den här omgången frankenlack. Vi är Fyra som är Fantastiska och nu har turen kommit till nummer tre i bokstavsordningen, Ida. Bara mitt eget kvar nu.

Det är lite roligt att Ida och jag blivit så nära vänner, jag är nämligen just nu dubbelt så gammal som henne. Hon är till och med några veckor yngre än min äldsta dotter så... En aning åldersskillnad där. Och det visar ju bara hur lite ålder egentligen betyder om man ändå har femtioelvatusen saker gemensamt. Ida är dessutom den som inspirerat mig till flera av de lack jag skakat ihop tidigare, bland annat var det hon som (ovetandes) knäckte idén till Adam Lambert-lacken.


Att Ida gillar grönt var jag inte förvånad över, eller teal heller för den delen. Så till henne skapade jag ett teallack med grönt glitter och det ser inte så där kornigt och sandigt ut på riktigt.


Jag lovar och svär att det här är mycket snyggare på riktigt än vad mina bilder vill visa. Det var väl en jädra sol att hålla sig undan när det var fotograferingsdags. Just det här hade jag nog faktiskt lackat och fotat om för att jag tycker bilderna är så pass dåliga - om jag hade haft lacket kvar.


Klart att Ida ska ha en grön sten också.