måndag 11 november 2013

Totally Fantastiska Fyran, Elin

Fangirling over my friends - resan fortsätter. Dagens lack för att hylla en vän är Elin till den underbara människan med samma namn. Det är hon som bor längst bort från oss andra, så det är henne man saknar lite extra. Från att ha setts dagligen under ett år till nästan ingenting - känns bra konstigt alltså.


Elin upplyste mig vänligen om att hennes favoritfärger var blått, rött och svart. Typ. Så jag tog ett mörkt rött lack, svärtade det lite så det blev mer vinrött och så slängde jag ner lite blå stjärnor i det. Elin är nämligen lite av en stjärna om ni frågar mig. Förträfflig regissör som hjälpte både mig och flera andra med scener och repliker och annat smått och gott som man behövde på scen. Känner mig förträffligt trygg med henne faktiskt, hon är som en liten klippa. Saknar henne enormt.


Eftersom jag tyckte det blev lite väl glest med stjärnor när jag provmålade med det så slängde jag i lite extra till Elin. Bara blå stjärnor, även om den på lillfingret ser svart ut. Trevlig bieffekt av det röda lacket. Det blev lite åt crellyhållet. Rasande snygg färg fick jag till också, om jag får säga det själv.


Elins lack var det enda jag lyckades fånga i solen. Snyggast på just den här bilden blev dock hennes sten. Lite mer orangeröd än lacket är den, men väldigt snygg.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Hon brukar mest ha neutrala färger på naglarna, så för henne är det säkert en chock. Men det är snyggt i varje fall, precis som Elin.

   Radera
 2. Väldigt fint! Kul med så personliga lack :) Du verkar vara en väldigt fin vän!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack. :) Jag hoppas jag är det tillbaka eftersom jag har väldigt fina vänner själv.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!