Sidor

söndag 10 november 2013

Totally Fantastiska Fyran, Anna

Jamen hallå - the bitch is back eller något. Nu har jag varit klart i skolan för den här gången och även lyckats överlämna mitt senaste frankenprojekt till dem det berör. Så nu kan jag visa de lack jag skapade till tre mycket speciella vänner (och ett till mig själv).

När jag gick i skolan och pluggade teater förra läsåret så hände det något mycket trevligt. Jag fick tre nya vänner som blev lite extra speciella för mig. Vi trivdes så bra tillsammans att vi bestämde oss för att kalla oss för Fantasiska Fyran och träffas utanför skolan lite då och då och så har vi fortsatt även efter att skolan slutade och vi är spridda över landet. I går träffades vi alla fyra igen för första gången sedan maj. Och för att fira detta skapade jag ett lack till oss var.


Jag hade ju kunnat börja med mitt eget lack, men jag kör på bokstavsordning istället och då börjar vi med Anna. Kära underbara Anna som är en sann teatersjäl. Hon är fantastisk på scen, underbar närvaro. Dessutom med ett hjärta av guld och detta hjärta är stort och rymmer mycket och många.


Anna älskar turkost så det var ju inte direkt knepigt för mig att bestämma mig för att hon skulle få ett turkost lack med kopparglitter och även prismatiskt glitter. Det sistnämnda finns där men när jag provade Annas lack vägrade ljuset att samarbeta med mig och således syns det inte på bilderna.


Jag kommer matcha alla de här lacken med ytterligare en sak jag gav mina vänner, en sten som matchade (kind of) de lack jag skapade åt dem. Hittade dem på Naturhistoriska Riksmuseet och kunde inte motstå dem.