söndag 10 november 2013

Totally Fantastiska Fyran, Anna

Jamen hallå - the bitch is back eller något. Nu har jag varit klart i skolan för den här gången och även lyckats överlämna mitt senaste frankenprojekt till dem det berör. Så nu kan jag visa de lack jag skapade till tre mycket speciella vänner (och ett till mig själv).

När jag gick i skolan och pluggade teater förra läsåret så hände det något mycket trevligt. Jag fick tre nya vänner som blev lite extra speciella för mig. Vi trivdes så bra tillsammans att vi bestämde oss för att kalla oss för Fantasiska Fyran och träffas utanför skolan lite då och då och så har vi fortsatt även efter att skolan slutade och vi är spridda över landet. I går träffades vi alla fyra igen för första gången sedan maj. Och för att fira detta skapade jag ett lack till oss var.


Jag hade ju kunnat börja med mitt eget lack, men jag kör på bokstavsordning istället och då börjar vi med Anna. Kära underbara Anna som är en sann teatersjäl. Hon är fantastisk på scen, underbar närvaro. Dessutom med ett hjärta av guld och detta hjärta är stort och rymmer mycket och många.


Anna älskar turkost så det var ju inte direkt knepigt för mig att bestämma mig för att hon skulle få ett turkost lack med kopparglitter och även prismatiskt glitter. Det sistnämnda finns där men när jag provade Annas lack vägrade ljuset att samarbeta med mig och således syns det inte på bilderna.


Jag kommer matcha alla de här lacken med ytterligare en sak jag gav mina vänner, en sten som matchade (kind of) de lack jag skapade åt dem. Hittade dem på Naturhistoriska Riksmuseet och kunde inte motstå dem.

12 kommentarer:

 1. Vilket lack du blandat ihop, oerhört vackert:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket. Anna blev nöjd i varje fall och det var ju liksom huvudsaken. :)

   Radera
 2. Galet snyggt!!!!

  SvaraRadera
 3. Riktigt läckert :) Och visst är det härligt med nya vänner på lite oväntade ställen? :)

  SvaraRadera
 4. Jättesnyggt! Och vad roligt med så fina vänner, det är guld värt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har tur som har väldigt fina vänner. Lite oväntat också. Inte för att jag inte skulle förtjäna att ha fina vänner, men hur jag hittat dem.

   Radera
 5. Superfint lack och vilket härligt gäng ni verkar vara. Såna vänner är guld värda. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har förträffligt trevligt när vi träffas. Allt från djupsinniga samtal om livet, universum & allting till flamsande och tramsande. Precis som det ska vara med andra ord. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!