Sidor

måndag 4 november 2013

L'Oreal, Black diamond

Hallå? Är ni kvar? Hände visst lite liv där. Jag har inte övergivit er, bara varit dåligt på att lacka och när jag väl gjort det varit sämst på att fotografera lacket ifråga. Så... Men nu är jag här. 


Black diamond från L'Oreal skulle kunna vara snyggt och trevligt. Jag menar - det är ju svart med massor av silverglitter och det brukar ju vara tjusigt. Mmmmm pyttsan! För tror ni inte att skiten är ett ett texturlack! Och vad tycker jag om texturlack? Inte är vad jag tycker om texturlack.


Nu lät jag det så klart inte vara ett texturlack utan var snabb på med Seche vite och det hjälpte ju sådär. Ett lager till så hade det säkert blivit glasslätt, men vet ni - tre lager av Black diamond och tre lager SV fick räcka för mig. Det här ska av illa kvickt.
För er som gillar texturlack kan jag dock säga att det var lätt att lacka med och jag var mäkta imponerad över hur fasiken de lyckats få in en så bred pensel i en så liten flaska. Man fick ju vinkla ner den i flaskan igen!


En svart scarf med silvertrådar fick duga. Letar bara efter fina saker att matcha med om lacket gör sig förtjänt av det.

Betyg 2/5