Sidor

fredag 15 november 2013

HoloFredag: A England, Briarwood

Äntligen holofredag igen! Kika in hos Skimmerskuggan för att se mer glänsande härlighet och regnbågar åt alla möjliga (och omöjliga) håll. Nu är det färgfest minsann!


Vem kunde ana att jag skulle komma att älska bruna hololack? Inte jag i varje fall, brunt kan ju bli hur fel som helst, men det här - herreduminskapare - så snyggt! Briarwood är förvisso inte 100% procent brunt utan mer rödbrunt och jag har till och med sett det flasha till i dovt rosa. Men mest av allt är det brunt, med en röd ton snarare än vinrött.
Och så holo på det. Inga linjära regnbågar utan spridda stråk som nästan lyckas bilda en flamma i riktigt bra solljus. Holoskimret syns tydligt hela tiden och ligger som ett dis över nageln, någonstans mellan silvrig dimma och gyllene morgondis. Det är så snyggt så jag baxnar och smäller av lite grann.


Aningen fluffig formula som hade lite utflytningstendenser. Jag hade svårt att få till de tunna lager jag föredrar så här är det två lager av det lite tjockare slaget.
Längden på mina naglar ljuger dessutom. Lyckades dunka långfingret i en dörrkarm och knäckte av nageln, så nu har jag äntligen kortat ner alla naglarna till en längd jag trivs lite bättre i. Har en del arkivbilder på den här längden, så ni kommer få se dem ändå. Ja - jag har lyckats bygga upp ett arkiv! På ynka två manikyrer förvisso, men ändå. Yay!


Visste direkt, bara av namnet Briarwood, att jag ville matcha det här lacket med våra glasunderlägg i mörkt trä som vi ärvt av älskade makens farfar. Ingen aning om träslag, men gissningsvis härstammar de från 50-talet. Sedan vi skaffade nytt soffbord i början av året är vi ganska så noga med att använda underlägg om man dricker något framför tv:n. Tänk Monica i "Vänner" så vet ni ungefär vad jag menar med "ganska".

Betyg 5/5